За Нас

БЛЕСНИ С ИНДИВИУАЛНОСТ !

Бляскав Чар има за цел да разпространи силата на полускъпоценните камъни и да дари всеки свой притежател с късмет и положителната енергия. За краткото време,в което сме на пазара, ние разбираме нуждите на клиента и се стараем максимално да удовлетворим потребностите му. ТИ си специален за нас ! Едно от най-важните за нас неща е да предоставим на теб възможността да разкриваш и разпръскваш своята уникалност под формата на бижу/аксесоар.

 

Полускъпоценните камъни притежават невидима сила,която ще усетите със сърцето си ! Те влияят на енергийно ниво върху нашите емоции и чувства , като зареждат тялото ни с енергия,която балансира и влияе положително. Нека тази сила да бъде и във вашите ръце

 

В основата на всичко стои ,,Стандарта на Бляскав Чар ‘‘ ,открояващ се авторски дизайн,качество на предлаганите продукти,искреност и отдаденост към клиентa,в съчетание с приятелско отношение !

Освен с бижута,които създаваме , ние извършваме и дистрибуция на качествена козметика - български марки. Можете да откриете тестване на някои от продуктите ни, на фейсбук страницата "Опитай козметика" 

С обич : Бляскав чар