Доставка

СРОКОВЕ И ДОСТАВКА

Скъпи клиенти,

·         След като в bliaskavchar.com постъпи поръчка от Потребител, електронния магазин обработва тази поръчка. Потребителят получава потвърждение по емайл за успешно приетата поръчка,а след това ще бъде извършено потвърждение по телефона.

·         Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници.

·         Доставката се извършва до посочен от вас адрес или до офис на куриерска фирма Транспрес или Спиди,както и Български пощи!

·         Изпращането на продуктите се извършва в рамките на 2-5 работни дни, броено от деня след поръчката.

·         Бляскав Чар предлага на своите клиенти опция преглед преди заплащане .

·         Ако поръчаният от вас артикул не е наличен, ние ще Ви уведомим.

·         Продукти,които не са налични могат да се поръчват и доставят в по-дълъг период от време.

·         В случай на повредена или дефектна стока, потребителят има право да върне закупен от него продукт в 14 дневен срок,като заплаща сумата по връщането на артикула.Условия на чл. 69, ал. 3 от ЗЗППТ .

·         Плащането се извършва с пощенски паричен превод, т.е. клиентът заплаща след като е получил своята пратка.

·         Минималната сума за поръчка е 5.00 лева . (раздел Елементи)

·         При покупка заедно от раздел Продукти и Елементи, доставката е безплатна,независимо от сумата.

·  В изключително лоши атмосферни условия или поради извънредни ситуации, срокът за доставка , може да бъде удължен.
·  В случай, че няма възможност да бъде осигурен желания от Вас артикул или се предвиди забавяне на комплектоването на поръчката, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или с писмо, като при възможност ще Ви бъдат предложени алтернативни артикули.
·  При заявка на продукт в големи количества и не са налични такива в момента, ви уведомяваме по телефона за срок на изпълнение.
Посочването на непълни или неверни данни прави поръчката невалидна и тя не обвързва bliaskavchar.com с изпълнение.

Заявка може да направите по следните три начина:

  1. С пазарска кошница през онлайн магазина като избирате продукт , след което потвърждавате с бутон изпрати поръчката. Задължително се попълва и формата за данни на клиента. Допълнителна информация може да запишете в полето за съобщения.
  2. Чрез електронна поща /е-mail/ като записвате категориен номер на продукта и количество /брой,пакет, грам/. Не пропускайте и телефон за обратна връзка,на който ще ви потърсим за потвърждение на поръчката.
  3. Поръчка по телефона – 0893/940 929

Личната информация,която е изпратена до нас,се считат за поверителна и се използва само и единствено за изпълнение на поръчката и уведомление за бъдещи промоции и намаления,които при желание на клиента,могат да бъдат ограничени.

СЕКЦИЯ ПРОДУКТИ :

·        - Всички артикули отбелязани в меню "Продукти" като Дамски бижута,Мъжки бижута,Творчество,Любов ползват БЕЗПЛАТНА доставка до офис на куриер/личен адрес, в зависимост от посоченият адрес. 

Доставката се извършва до посочен от вас адрес или до офис на куриерска фирма Транспрес или Спиди,както и Български пощи!

СЕКЦИЯ ЕЛЕМЕНТИ

·    ·      За всички артикули в раздел „Елементи“ и "Продукти" ,с изключение на горепосочените(Дамски бижута,Мъжки бижута,Творчество,Любов), важат редовните условия за тарифиране за доставка на куриерите или пощи , отстъпка при стойност над определена сума и минимална поръчка от 5.00 лева . В този случай могат да се използват услугите на всички куриери(вкл.и пощенски услуги) ,в зависимост от желанието на клиента.

·          За поръчки на стойност над 50 лева , получавате БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА и 10% отстъпка .

·         При поръчка над 100 лева,получавате БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА и 25% ОТСТЪПКА !