Зодии

Зодии

Знаете ли ,че :

Определен камък,може да окаже благотворно влияние върху човек,ако вибрациите им съответстват. В този случай на тялото се помага да се хармонизира физически и духовно.Това е силата на камъните. 

Камъните са част от определени въздействия според цвета,вибрацията и излъчването.

ЗОДИИ

 Зодиакалните знаци са дванадесет,следващи следната закономерност – четирите стихии сътворяващи битието с огън ,въздух,вода,земя . Всяка стихия се проявява чрез три зодиакални знака. В Четирите елемента се проявяват с три вида качества – кардинално,неподвижно и подвижно. Всеки знак управлява определена област от живота ни. Дванадесетте планети и съответните им Зодиакални съзвездия са : Вулкан със зодиакално съзвездие Лъв ,Венера с Везни, Сатурн с Козирог ,Земя и Луна с Рак,Марс с Овен, Меркурий с  Близнаци ,Фаетон с Дева , Юпитер със Стреле    ,Уран с Водолей ,Нептун с Риби,Плутон със Скорпион и Хано с Телец.


Елемент Огън
В знака Овен огънят е кардинално проявен – като устремено действие.Това е искрата,от която се разгаря пламък,волята за действие въпреки всичко и всички.
В знака Лъв огънят дарява своята топлина и светлина,създавайки условия за творчество,за растеж ,просперитет и развитие на всичко наоколо.
В знака Стрелец огънят е светкавицата на мисълта.Подвижността на знака и ентусиазмът ,дарен на огъня,обуславят многостранността на Стрелеца.


Елемент Въздух
В подвижния знак Близнаци въздухът е най-подвижен.Дарява разнообразни интереси,гъвкав и бърз ум и интелигентност.
В кардиналния знак Везни въздушната стихия служи на обществото,изгражда активно социални взаимоотношения,свързва хората в приятелства и партньорства.
В неподвижния знак Водолей въздушната стихия проявява своята характеристика,отразена в израза „планета без граници“, което позволява да се прескочат всички ограничения,както в обществения живот,така и в областта на познанието и науката и личния живот.


Елемент Вода
Водната стихия се проявява също в своите три знака.Водата на кардиналния знак Рак е активна,независимо дали се изразява като импулс за семейство,майчинство, или като фантазия и импулс за творчество.
В неподвижния Скорпион е трудно да достигнем водните дълбини,където под огромно налягане се изковават нови качества на характера.
В подвижния Риби водата е огледало на света около нас,тя е  гъвката,неуловима,изплъзваща се,безформена,готова да приеме всички форми и образи.


Елемент Земя
Земния елемент се проявява в :
Телец – най-плътният и неподвижен от знаците,спокоен и миролюбив,знакът на плодородието.
Дева-подвижен елемент ,тук способността на земния знак да материализира идеите,създавайки изящни форми,се проявява най-пълноценно.
Козирог – съчетанието на земен елемент с кардинално качество дава устойчивост и неотклонно движение напред.


Попадна на възможност за изграждане на личен астрологичен анализ специално за теб или за подарък. Можеш да го комбинираш с гривна специално създадена за твоята зодия – дамска или мъжка . За да поръчаш личен астрологичен анализ, е нужно да попълниш съответните данни по-долу : 


Покажи:
Сортирай по:

ЛИЧЕН АСТРО АНАЛИЗ

Изграждане на личен астрологичен анализ специално за теб или за подарък. Можеш да го комбинираш с гр..

15.00 лв.