БЛИЗНАЦИ

БЛИЗНАЦИ

Полускъпоценни камъни : Тигрово око, Карнеол , Матов черен Оникс,Хематит и Аметист !


Свойства: Пари, закрила, смелост, енергия, късмет , защита , любов, мир, красноречие

_______________________________________________________________________________________________

Да носиш нашите гривни е определено един добър избор,който може да направиш. Цените ни бихме определили като символични, а качеството безупречно.
Освен продукта, към цената е включена и доставката,която е за наша сметка, а ти можеш да бъдеш сигурен,че ще получиш своят талисман по най-удобния за теб начин.

Колекцията Зодиакални гривни е най-успешната на нашият бранд. Стотици доволни клиенти вече ни се довериха и затвориха късмета в своите гривни , създадени специално за зодията .

Камъните не са случайни,а подбрани специално за твоят зодиакален знак. Независимо коя е твоята стихия, твоята отличителна черта е запечатана в стилно малко бижу,поднесено по специален начин, с описание на камъните и послание за теб.

Какво ще ти донесат нашите гривни ?
Преди всичко силата идва от нас. Въпреки това, понякога негативни мисли и енергия ни я отнемат. Тук полускъпоценните камъни ще помогнат  -всяка гривна съдържа камъче,което поглъща тази „тъмна“ за нас енергия ,като така имаме възможност да се трансформира в позитивна. Полускъпоценните камъни се зареждат,ако са погълнали твърде голямо количество негативна енергия и трябва да се презаредят като просто ги  поставите за няколко секунди под течаща вода.
Всяка гривна има в себе си свойствата на късмет, сила , възможности, успех и любов.

Просто повярвай , както вярваме ние J

--------------------------------------------

Първа декада: 21 май – 31 май

Близнаците от първа декада са доста богати на въображение,идейни са,с красноречиви действия и остроумен характер.Влиянието на другите не го докосва,разчита на логично мислене.Вдъхновяващ се от малки неща,той е личност с висока инициативност и с лекова поема по нови пътеки,по които да реализира своите мечти и цели. Любовта за него е интимна близост,коят изгражда с много старание,но понякога е доста напрегнат и нервен.

 

Втора декада: 1 юни – 10 юни

Близнаците от втора декада са добри приятели,които са изключително общителни,обичат социалното обкръжение,разпръсквайки около себе си позитивизът и демонстрирайки своята чувствителна и мъдра природа. Поради тази причина и мнението на околните е много важно. Своята общителност ги прави отличаващи се , любознателни , рядко остават сами , силни мечтатели са . Не се притесняват да демонстрират емоциите си и любовта си.

 

Трета декада: 11 юни – 20 юни

Близнаците от трета декада се ръководят от основно от разума си.Това се отнася и за любовните отношения,където отново разума е пред сърцето.Има високо мнение за себе си,което прави и очакванията му високи,а това понякога го прави разочарован. Бързо си правят заключения,но пък са много забавни и притежават чувство за хумор.

 

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Бърза поръчка

Бърза поръчка може да направите и на тел.: 0893 940 929

Лесно Плащане

Плащате след преглед тест на пратката.

  • Код на продукта: ZM13
  • Наличност: В наличност
  • 20.00 лв.

Възможни варианти

Тагове: Овен, Телец, Близнаци, Рак, Лъв, Дева, Везни, Скорпион, Стрелец, Козирог, Водолей, Риби