ДЕВА

ДЕВА

ДЕВА

За взискателните Деви , представяме гривна от бял Ахат , ивичест Ахат ,Малахит , син Авантюрин и Слънчев камък 
Свойства на камъните : умствени способности, пари, мир, печалби,късмет,енергия, лечебни свойства,мощност, защита, любов, успех в бизнеса

-------------------------------------------------------------------------------

Първа декада: 23 август – 1 септември

Девата от първа декада е отличително сърдечна личност, здраво захванала се към разума и анализиране на ситуации.Бързият ум и интелект му позволява предвиждане на ситуации , а резултатите трябва да отговарят на личните им изисквания.Честни и спокойни,понякога имат конфликти със собствените си предубеждения. Има доста принципи,които често изисква от близките хора около себе си. Страстни са в любовта,стремят се към вземане на рационални решения.

 

Втора декада: 2 септември – 12 септември

Девата от втора деката е личност с детайлни размишления,а планирайки ситуации и действия , избягват вземане на грешни за тях решения. Адаптивни са , притежават собствен поглед и принципи,отдадени са. Понякога са доста самокритични. В любовта са отдадени и спокойни.

 

Трета декада 13 септември – 22 септември

Девата от трета декада е общителна личност, бързо се харесва на околните,защото за нея е важно да бъде приета.Артистичен стил, забавна интелигентност, присъщи за един силен характер. Не се повлиява от емоциите си, сдържа се от постъпки повлияни от моментно състояние.В любовта дава частичка от себе си,но в замяна очаква непрестанно възхищение и внимание.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Бърза поръчка

Бърза поръчка може да направите и на тел.: 0893 940 929

Лесно Плащане

Плащате след преглед тест на пратката.

  • Производител: Бляскав Чар
  • Код на продукта: ZD16
  • Наличност: В наличност
  • 18.00 лв.

Възможни варианти

Тагове: Овен, Телец, Близнаци, Рак, Лъв, Дева, Везни, Скорпион, Стрелец, Козирог, Водолей, Риби